Loading...
en

billiga fotbollströjor på nätet from jacl kls's blog

advertisement

har medgett att han har tappatLivingstons kapten Marvin Bartley har medgett att han harFotbollströjor Barn, Maillot De Foot, Koszulki Piłkarskiespelare över hela europa billiga fotbollströjor på nätet positiv förändring


Livingstons kapten Marvin Bartley har medgett att han har tappat tron ​​på att ta ett knä före start och säger att myndigheterna måste göra mer för att bekämpa rasism.

Spelare över hela Europa har knäböjat före spel sedan juni 2020 i ett försök att lyfta fram ras ojämlikhet, men vissa i England och Skottland har nyligen beslutat att sluta göra det.

Spelare och tränare från både Rangers och Celtic valde att stå före söndagens Old Firm-spel för att visa solidaritet med Glen Kamara, efter att Rangers mittfältare drabbats av påstått rasmissbruk från Ondrej Kudela i deras Europa League-nederlag mot Slavia Prag förra veckan.

fotbollströjor barn

Kudela erkänner att ha missbrukat Kamara men förnekar att hans språk var rasistiskt. UEFA undersöker händelsen.

fotbollströjor

Dundee United och Motherwell valde också att stå i helgen medan Crystal Palace-anfallaren Wilfried Zaha har valt att inte längre knäböja och säger att han föredrar att 'stå högt'.

maillot de foot

Förutom att de misshandlats på planen har många spelare i Skottland och England varit rasmål på sociala medier de senaste månaderna - den senaste är Alfredo Morelos, där polisskottland undersöker missbruk som påstås riktas mot Rangers-anfallaren i helgen.

Koszulki piłkarskie

Trots att han är olycklig med bristen på framsteg i kampen mot rasism, säger Bartley att han kommer att fortsätta att knäfalla innan kick-off eftersom han tror att detta gör att meddelandet når en bredare publik.

Förutom att leda Livingston på planen kommer Bartley också att arbeta med det skotska fotbollsförbundet efter att han blev ombedd att gå med i deras jämställdhets- och mångfaldsråd.

Kick It Out är fotbollens organisation för jämställdhet och inkludering - som arbetar inom fotbolls-, utbildnings- och samhällssektorerna för att utmana diskriminering, uppmuntra inkluderande metoder och kampanj för positiv förändring.


voetbalshirts
maglie calcio prezzi bassi
kjøpe fotballdrakter
fotballdrakt
fotbollströja barn eget tryck

Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By jacl kls
Added Jun 15

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

advertisement